Latest Posts

Construirea unei pagini web

Niciodata nu a fost atat de rentabil construirea unei pagini web ca in zilele noastre. Chiar si acum 3-4 ani daca am fi dorit o pagina web de calitate trebuia sa scoatem din buzunar sute de lei pana rezultatul a devenit o investitie care aduce profit peste luni de zile. Si stim foarte bine ca odata cu terminarea paginii web nu putem sa stam cu fata la soare multumiti, pentru ca daca dorim ca pagina web sa genereze profit este necesar sa ne ajutam si cu alte unelte de marketing online, cum ar fi optimizarea pentru motoarele de cautare.

Din fericire lumea s-a schimbat mult, dezvoltatorii harnici ne-au oferit platforme cu ajutorul carora construirea unei pagini web a devenit simplu, rapid, si ce este foarte important, „search engine friendly” adica prietenos cu motoarele de cautare. Exact ce are nevoie afacerea Dumneavoastra! Din aceasta cauza primul pas al construirii unei pagini web este alegerea platformei care va fi „motorul” paginii web. Platforma folosita cu succes de noi este wordpress. WordPress are trei principii pe care le putem reda fidel la construirea unei pagini web: standardele generale web, usurinta in utilizare si estetica.

Construirea paginii web cu aceasta platforma reduce si timpul acordat si devine foarte econom, totodata respectand cerintele generale dar si pe cele mai sofisticate cerinte legate de estetica a utilizatorilor. Paralel cu acesta pagina web va una impecabila „din punctul de vedere” a motoarelor de cautare, ceea ce nu este deloc neglijabil din punctul de vedere a demersurilor ulterioare pentru optimizare pentru motoarele de cautare.

Pe parcursul construirii paginii web trebuie sa respectam trei principii:

O data trebuie sa prezinte afacerea in cauza, servixiul sau produsul totul sub semnul profesionalismului si al calitatii.

A doua oara trebuie sa fie user friendly, estetic si transparent spre clientii, cumparatorii potentiali caci aici se decide daca pagina web reuseste sa transforme utilizatorul in vizitator sau nu.

Al treilea lucru important este sa fim in conformitate cu cerintele Google-ului prin user friendly URL-uri de sub-pagini, cu o structura usor de parcurs si inteles de Google robot care bineinteles este sustinuta si de un continut de text adecvat.

Daca doriti o pagina web cu solutii usoare dar profesionaliste, una user friendly si search engine friendly atunci sunteti la locul cel mai bun.

Perdele de dormitor în timpul verii

perdele dormitor

După o săptămână de muncă ești obosit și vrei să dormi, ca urmare nu prea te poate devia nimeni din drumul tău spre dormitor. În oaza ta de liniște te simți liniștită și poți să ai parte de odihnă binemeritată.

Însă condițiile pentru un somn liniștit nu întotdeauna sunt împreunate. Vara, când pe fereastră bate soarele pe tine, greu vei putea adormi. Aici intervenim noi cu o draperie și perdea de dormitor potrivit care să-ți ofere umbra și răcoarea necesare somnului. (mai mult…)

Tapet de culori pastelate pentru dormitor

tapet pentru dormitor

Dormitorul este oaza ta de liniște, nu te lăsa convins de nimeni să amenajezi contrar gustului tău! Trebuie să te gândești că amenajarea dormitorului este pentru termen lung.

În această perioadă vei mai face îmbunătățiri, vei schimba un covor, o mobilă, dar pereții, perdelele, draperiile vor rămâne la fel. Deci când alegi modul de finisare a pereților să nu te uiți la bani, fă-o pe placul tău! Un dormitor arată bine dacă sunt combinate mai multe culori, dar trebuie evitate culorile stridente.

Pe pereți merită lipit tapet lavabil din vinil să ai posibilitatea curățării dacă se murdărește pe porțiuni. Sunt zeci de modele de tapet pentru dormitor pe care le-ai putea folosi, chiar ai putea să le combini între ele. (mai mult…)

Piese CNC originale, costuri de amortizare mai mici

piese CNC

Când cineva achiziționează un utilaj CNC trebuie să facă niște calcule: cât va fi cheltuiala totală în perioada de amortizare a costurilor, cu funcționarea și mentenanța mașinii. De obicei, aici se includ cheltuielile cu materialele consumabile, respectiv piesele CNC, care în perioada de amortizare vor fi schimbate. O mașină CNC, dacă este folosită corespunzător instrucțiunilor de utilizare, are o perioadă de viață estimată de 10 ani, deși cel mai corect este să fie calculat în ore de funcționare efectivă. (mai mult…)

Procesul de debitare oxigaz este simplu si ieftin

În prelucrarile metalice este foarte importanta precizia mai ales daca este vorba de productia in serie. Principiul productiei in serie este realizarea unor semifabricate sau produse finite care sunt complet identice, au acelasi nivele de calitate indiferent de metoda de realizare. Prelucrarea prin debitare oxigaz in general este folosita pentru piese metalice cu o grosime mare. Multi nu stiu dar asta este singura metoda prin care se poate debita tabla metalica de grosime mai mare de 100 mm. (mai mult…)

Produse Brew pentru cafea

Brew

Prepararea cafelei obisnuite se schimba cu ajutorul aparatelor alternative folosite nu numai in cafenele si baruri, ci chiar si in bucatarii. Utilizarea lor este usoara. Nu necesita nicio instruire profesionala, doar trebuie urmarit pasii din instructiuni de utilizare. Cu ajutorul produselor Brew prepararea cafelei intra intr-o alta dimensiune. Cunostintele si prietenii vor fi incantati de bautura altfel preparata. Accesand site-ul Barshaker vom gasi o gama variata de produse Brew, pentru toate gusturile.
(mai mult…)

Comanda televizoare de ultima generatie!

televizoare

Online se poate achizitiona cu usurinta televizor la pret accesibil. Accesand site-ul Extreme Digital, vom gasi oferte nerefuzabile. Comanda se face foarte usor, si produsul ales va ajunge in siguranta pana la destinatie. Televizoare de tip LED cu o rezolutie HD ready de la Samsung au dimensiune de 80 cm. Produsul are mediaplayer incorporat si un tuner. Standardele suportate sunt radiatii terestre si cablul tv, MPEG4 si MPEG2. Televizorul are o oprire temporizata, mod audio si mod imagine preprogramabil, control de calitate digital, eco-senzor si EPG. Are meniu in mai multe limbi. Zgomotul digital este redus semnificativ.
(mai mult…)

Cu masina CNC se poate debita simultan cu plasma si oxigaz

Inginerul responsabil cu productia intr-o unitate de prelucrare metalica are responsabilitate deosebita in intocmirea graficului de activitati. Cand face acest lucru trebuie sa se bazeze pe cunostinte intemeiate despre operatiunile de manevrare a materiei prime, despre viteza de prelucrarea a masinilor si utilajelor din dotare. Masina CNC are viteza de prelucrare adaptata la materialul care urmeaza a fi prelucrat. Aceasta caracteristica a masinii de debitare variaza in functie de grosimea si duritatea materialului. (mai mult…)

Merita sa vizitati pagina Barshaker

barshaker.ro

Diferite produse din domeniul Horeca pentru baruri, hoteluri si restaurante, acuma se pot achizitiona direct de pe un singur site. Aici veti gasi o gama larga si variata de pahare speciale, gradate, shaker, accesorii, bar caddy, prosoape, tava antiderapanta, picurator, paie, covor pentru bar, produse pentru flair, macinator pentru ghetea, produse gama Monin si multe altele. Pe site-ul barshaker.ro le putem comanda oricare foarte usor. Echipamentele pentru bar ajung in 2 zile lucratoare la destinatie.
(mai mult…)

Cartiere din Oradea

Nu mai puțin de 30 de cartiere din Oradea sunt zonele care vă pot fi gazdă, vă pot oferi posibilitatea de a vizita cel puțin un obiectiv turistic sau vă pot trezi un interes de o oarecare natură.

Un număr mare, mic, indiferent cum îl considerați, aceste cartiere din Oradea sunt toate spații care, împreună, construiesc precum un puzzle orașul de pe Crișul Repede.

Printre toate aceste cartiere din Oradea se numără și Olosig, pe teritoriul căruia se întind mai multe obiective turistice, precum: muzee memoriale, Teatrul Regina Maria, Filarmonca de Stat, Casa Darvas La Roche, palate și multe altele. Nu departe de Olosig se află Subcetate, cartierul în care este amplasată Cetatea din Oradea. De asemenea, printre aceste cartiere din Oradea se mai enumeră și: Velența, Nufărul, Dimitrie Cantemir, Universității, Tokai, Dragoș Vodă, Splaiul Crișanei, Seleuș, Salca, Rogerius, Zona Industrială Vest, Zona Industrială Est, Podgoria, Orașul Nou, Oncea, Nicolae Iorga, Mihai Eminescu, Ioșia Sud, Ioșia Nord, Ioșia, Nicolae Grigorescu, Gheorghe Doja, Europa, Episcopia Bihor, Dorobanților, Decebal-Dacia, Calea Sântandrei și Calea Aradului. (mai mult…)

Cum poți atrage vizitatori prin campanii AdWords?

Cine este cât de cât familiarizat cu serviciile online, știe, că există 2 metode, prin care poate atrage vizitatori pe pagină din motoarele de căutare. De multe ori se produc dezbateri serioase pe marginea acestui subiect, ce metodă este mai eficientă, care este din punct de vedere financiar mai optim? Prin campanii AdWords se pot atrage vizitatori prin linkurile plasate pe pagina de căutare. Dar ca să ajungă anunțul numai la cei care sunt interesați de subiect, trebuie să fie făcute niște setări mai avansate.

Prin campanii AdWords se pot ataca segmente de piață foarte restrânse și precis definite, ca urmare anunțul va ajunge strict doar la clienții țintă interesați de subiectul anunțului. Dacă se dorește promovarea unei pagini web prin campanii AdWords, întotdeauna trebuie găsite acele cuvinte cheie, care sunt relevante atât pentru pagina web, cât și pentru activitatea care se dorește a fi promovată. Nu este greșit, dacă aceste cuvinte vor fi incluse în link building, care este cealaltă metodă de a prinde vizitatori.