Cum să ai un aparat de piercing pentru urechea ta?

aparat piercing Studex

Nu știi cum să faci gaură în urechea ta pentru cercel? Avem noi soluția perfectă pentru tine. La Studex poți comanda un aparat de piercing, pe care-l poți folosi și acasă, unde te simți mai în siguranță.

Nu trebuie să mergi la doctor sau într-un loc unde se pun piercinguri. La noi poți găsi și un piercing frumos pentru stilul tău, și având în vedere instrucțiunile pentru folosirea aparatului, poți avea un piercing fără emoții.

Cu această soluție, găurirea urechii este sterilă și sigură, nu trebuie să te ferești la infecții. Compania Studex oferă un pachet în care poți găsi toate produsele de care o să ai nevoie pentru a asigura o găurire sterilă: aparat piercing, cercei tip piercing, mănuși de unică folosință, soluții de dezinfectare înainte și după găurire.

Dacă respecți toate recomandările producătorului, și folosești produsele primite în pachet, atunci nu o să ai nici o problemă cu găurirea și nici cu purtatul piercingului. La webshopul nostru poți alege din mai multe pachete și aparate de piercing. Astfel poți găsi pachetul perfect pentru tine, și poți avea piercinguri extraordinare.