Galerii duble pentru montarea ușoară a perdelelor și draperiilor

Acum vara, este sezonul de vârf pentru renovări, reamenajări. Unii fac reparații mai minore, poate dau o altă culoare camerei, dar sunt mulți care sparg toată casa din temelii și schimbă complet înfățișarea. Dacă te gândești și tu la un nou look al locuinței, obligatoriu va trebui să iei câteva decizii.

Ce fel de pardoseală vei monta, perete zugrăvit sau tapetat, cum vei prinde perdelele și draperiile. Problema draperiei și a perdelei pare a fi un lucru minor, dar dacă nu vrei să te enervezi mai târziu, să știi că trebuie aleasă soluția potrivită. Poți alege dintre galerii duble, simple sau șine de tavan. Galeriile duble sunt destinate camerelor în care vor fi montate și draperii pe lângă perdele.

Această soluție îți permite ca cele două materiale să fie montate pe bare separate. Pe bara dinspre fereastră va fi agățată perdeaua, iar pe cea exterioară draperia. Galeria dublă pentru perdele și draperii trebui să fie destul de robustă ca să ține greutatea materialelor, ca urmare înainte de achiziție trebuie să ai o estimare.