Vitamina C injectabila contra cancerului

vitamina C injectabila

Despre vitamina C stim cu totii, ca are o serie de efecte benefice asupra organismului, in primul rand intareste sistemul imunitar, astfel ne apara de boli. In tratament impotriva cancerului deseori se administreaza vitamina C injectabila, caci acesta creste eficienta substantei active, pe nume vitamina B17.

Insa cateva analize clinice au relevat faptul, ca vitamina C injectabila are in sine un efect de distrugere a cancerului. Aceasta vitamina are si efecte antibacteriale si antivirale, creste numarul leucocitelor si nivelul interferonului in sange. Daca se utilizeaza impreuna cu vitamina B17, vitamina C injectabila poate creste efectul benefic al acestuia cu circa 60%.

Deci in caz de cancer, este bine sa achizitionam ambele vitamine, ca prin asta putem salva viata. Pe site-ul cancertratament.info se gaseste vitamina B17 originala si vitamina C injectabila de cea mai superioara calitate. Aceste doua substante pot face o minune. Nu cedati in fata bolii niciodata, pentru ca exista solutii bune!